Automati za kupovinu i prodaju bitkoina

Osim na našem sajtu, bitkoine možete kupiti i prodati i na jednom od bitkoin automata. Trenutno imamo automate na tri lokacije u Beogradu i jednoj u Novom Sadu.

 

BEOGRAD:

- Restoran "Appetite" (samo kupovina), adresa: Kraljice Natalije 30. Dostupan je radnim danima i subotom 08:00 - 24:00 i nedeljom 09:00 - 23:00 časova. (nije u funkciji)

- "UPshop" Novi Beograd (samo kupovina), Adresa: Uroša Martinovića 4 (Blok A). Dostupan je radnim danima od 08:00 - 20:00 i subotom od 09:0 do 15:00 časova. (u funkciji; moguca kupovina bitkoina i lajtkoina)

- "Playground" (kupovina i prodaja), adresa: Kralja Milana 10 (ulaz iz Kosovke Devojke). Nova opcija - od sada je moguća i kupovina litecoin-a. Dostupan je radnim danima 08:00 - 21:00. (trenutno nije u funkciji)

Hteli biste da kupite ili prodate bitkoine, ali niste sigurni kako, ne znate kako da otvorite wallet, gde da ih čuvate nakon kupovine...? Svakog utorka, od 10:00 do 14:00, neko iz našeg tima će biti pored aparata u Playground-u da vam pomogne. U zavisnoti od interesovanja, ubacićemo po potrebi i nove termine.

 

NOVI SAD:

- "UpShop" Novi Sad (samo kupovina), adresa: TC - Bazar, Bulevar Mihajla Pupina 1, lokal broj 4. Dostupan je radnim danima i subotom od 9 do 21 čas, a nedeljom od 10 do 18 časova. (u funkciji; moguca kupovina bitkoina i lajtkoina)

 

 

Automati primaju isključivo dinare i to novčanice od 200, 500, 1000, 2000 i 5000 din. Automati ne vraćaju kusur, tako da pre kupovine morate pripremiti tačan iznos za koji želite kupiti bitkoine. Takođe morate pripremiti Vašu bitkoin adresu u formatu QR koda na Vašem telefonu ili odštampanog na papiru. 

Trenutna provizija za kupovinu bitkoina na bitkoin automatima je 6%, a za prodaju je 6%. Pored toga, pri kupovini postoji i fiksna provizija od 100 dinara koja se plaća bitkoin mreži.

 

Pogledajte video uputstvo za upotrebu jednosmernog automata.

Pored automata nalazi se uputstvo za njegovo korišćenje, a u slučaju da imate bilo kakve probleme, primedbe, sugestije ili pohvale možete nas kontaktirati.

 

Kupovina bitkoina na dvosmernom automatu

Kreiranje papirnog novčanika na dvosmernom automatu

Prodaja bitkoina na automatu (1. deo)

Prodaja bitkoina na automatu (2. deo)