Često postavljana pitanja

Pitanje:
Da li postoji maksimalni ili minimalni iznos bitkoina koji mogu da kupim i prodam?
 
Odgovor:
Postoji, ali nije fiksan i menja se u zavisnosti od situacije na tržištu. Ako imate potrebu za kupovinom ili prodajom većih količina, pošaljite nam e-mail pa ćemo se dogovoriti kako da odradimo transakciju.
 
 
Pitanje:
Koji je rok za izvršenje transakcije nakon što uplatim novac ili prebacim bitkoin? Da li se može ubrzati procedura ako pošaljem skeniranu uplatnicu, da ne bi moralo da se čeka da novac legne na račun?
 
Odgovor:
Rok je 3 radna dana, s tim da se većina transakcija obavi u roku od nekoliko sati. Za veće iznose postoji mogućnost da procedura traje i više od 3 radna dana, ali biste u tom slučaju bili blagovremeno obavešteni. Skenirane uplatnice ne prihvatamo kao dokaz uplate, tako da slanjem toga nećete ništa postići.
 
 
Pitanje:
Piše na "moje transakcije" da je transakcija realizovana, ali mi novac još nije stigao. U čemu je problem?
 
Odgovor:
Kad damo nalog za isplatu, mi promenimo status transakcije u "realizovana". Potrebno je neko vreme da banka izvrši transakciju i zato se ponekad desi da piše da je transakcija izvršena, a da Vam novac još nije stigao.
 
 
Pitanje:
Zašto na www.ecd.rs više ne može da se kupuje i prodaje Perfect Money? Kako sada mogu da kupim ili prodam tu e-valutu?
 
Odgovor:
Zbog nedefinisanog statusa Perfect Money e-valute kod nas, pravni savetnik nam je sugerisao da bi bilo pametno da ne radimo više sa tom e-valutom. Kontaktirajte nas za informacije o tome kako sada možete kupiti ili prodati Perfect Money.