Pomoć

1. Registracija

Da biste mogli kod nas da kupujete i da nam prodajete bitkoine nije neophodno da se registrujete. Ipak, ako se registrujete imate neke pogodnosti (od kojih je glavna pogodnost niža provizija) koje kao neregistrovani korisnik nemate. 
 

Pogledajte video uputstvo za registraciju.

 

2. Kupovina bitkoina

2.1. Za registrovane korisnike

Najpre u gornjem desnom uglu našeg sajta unesete Vaše login podatke. Zatim na levom delu sajta kliknete na dugme "Kupi bitkoin". Prvo unesete iznos u dinarima za koji želite da kupite bitkoine (to jest iznos koji ćete nam uplatiti na račun). Ostala polja (osim poslednjeg dela) će se automatski popuniti. U poslednjem delu unosite Vašu bitkoin adresu. Možete uneti novu adresu ili iskoristiti neku koju ste uneli prilikom prethodnih kupovina. Molimo Vas da budete pažljivi na ovom koraku, jer bitkoin transakcije su nepovratne i ako unesete pogrešnu adresu bitkoini koje ste kupili će završiti na adresi nekog drugog. Zatim kliknete na "Dalje" i dolazite na stranicu gde treba da proverite tačnost unetih podataka. Ako je sve u redu, štiklirate 3 kućice na dnu stranice i kliknete na "Potvrdite porudžbinu". Pojaviće Vam se slika uplatnice (tako treba da je popunite prilikom plaćanja), a dobićete instrukcije i na e-mail. 

 

Pogledajte video uputstvo za kupovinu bitkoina.

 

2.2. Za neregistrovane korisnike

Na levom delu sajta kliknete na dugme "Kupi bitkoin". Prvo unesete iznos u dinarima za koji želite da kupite bitkoine (to jest iznos koji ćete nam uplatiti na račun). Zatim unesete podatke o korisniku i na kraju Vašu bitkoin adresu. Molimo Vas da budete pažljivi na ovom koraku, jer bitkoin transakcije su nepovratne i ako unesete pogrešnu adresu bitkoini koje ste kupili će završiti na adresi nekog drugog. Zatim kliknete na "Dalje" i dolazite na stranicu gde treba da proverite tačnost unetih podataka. Ako je sve u redu, štiklirate 3 kućice na dnu stranice i kliknete na "Potvrdite porudžbinu". Pojaviće Vam se slika uplatnice (tako treba da je popunite prilikom plaćanja), a dobićete instrukcije i na e-mail.
 
 
 
 

3. Prodaja bitkoina

3.1. Za registrovane korisnike

Najpre u gornjem desnom uglu našeg sajta unesete Vaše login podatke. Zatim na levom delu sajta kliknete na dugme "Prodaj bitkoin". Prvo unesete iznos u bitkoinima koji želite da prodate (to jest iznos koji ćete nam poslati na našu bitkoin adresu). Ostala polja (osim poslednjeg dela) će se automatski popuniti. U poslednjem delu unosite Vaš tekući račun. Možete uneti nov broj računa ili iskoristiti neki koji ste uneli prilikom prethodnih prodaja. Zatim kliknete na "Dalje" i dolazite na stranicu gde treba da proverite tačnost unetih podataka. Ako je sve u redu, štiklirate 3 kućice na dnu stranice i kliknete na "Potvrdite porudžbinu". Pojaviće Vam se bitkoin adresa na koju treba da prebacite količinu bitkoina koju želite da prodate. Molimo Vas da budete potpuno precizni što se tiče iznosa koji šaljete. On mora u svim decimalama da se poklapa sa iznosom za koji ste podneli zahtev. Čak i najmanje neslaganje u iznosima može znatno zakomplikovati Vaš zahtev i odložiti njegovu realizaciju. Ako nakon podnošenja zahteva uvidite da nemate onoliko bitkoina na koliko ste podneli zahtev (možda zato što ste zaboravili na proviziju koju Vam Vaš wallet skida) molimo Vas da podnesete nov zahtev sa tačnim iznosom. 

 

3.2. Za neregistrovane korisnike

Na levom delu sajta kliknete na dugme "Prodaj bitkoin". Prvo unesete iznos u bitkoinima koji želite da prodate (to jest iznos koji ćete nam poslati na našu bitkoin adresu). Zatim unesete korisničke podatke. U poslednjem delu unosite Vaš tekući račun. Zatim kliknete na "Dalje" i dolazite na stranicu gde treba da proverite tačnost unetih podataka. Ako je sve u redu, štiklirate 3 kućice na dnu stranice i kliknete na "Potvrdite porudžbinu". Pojaviće Vam se bitkoin adresa na koju treba da prebacite količinu bitkoina koju želite da prodate. Molimo Vas da budete potpuno precizni što se tiče iznosa koji šaljete. On mora u svim decimalama da se poklapa sa iznosom za koji ste podneli zahtev. Čak i najmanje neslaganje u iznosima može znatno zakomplikovati Vaš zahtev i odložiti njegovu realizaciju. Ako nakon podnošenja zahteva uvidite da nemate onoliko bitkoina na koliko ste podneli zahtev (možda zato što ste zaboravili na proviziju koju Vam Vaš wallet skida) molimo Vas da podnesete nov zahtev sa tačnim iznosom.