Blog

Kripto petak #190: Sve veći broj BTC na stejku, nema poreza na kripto u UAE, Satoši rekao da on nije Satoši, Treesury token za ulaganje u plantaže lešnika

11.10.2024. / Autor: Igor Mirković / Kategorija: Kripto petak

U novom izdanju Kripto petka istražujemo nove prilike za investiranje kroz tokene u Srbiji, analiziramo nedavne aktivnosti na Bitcoin staking platformama, otkrivamo kako UAE napreduje u regulaciji kriptovaluta i donosimo sveže informacije o tome ko je Satoši Nakamoto – tvorac Bitcoina.

Treesury token nudi pasivni prihod kroz plantaže lešnika

Treesury d.o.o. Beograd, nedavno je dobio odobrenje za izdavanje 28,301 Treesury Tokena, omogućavajući investitorima da učestvuju u profitabilnom voćarstvu bez neposrednog učešća. Ovaj inovativni projekt koristi blockchain tehnologiju za investiranje u poljoprivredu, pri čemu svaki token predstavlja jedno stablo leske. Investicija obećava godišnje prinose između 12% i 15%, sa projekcijama povraćaja investicije za 9 do 10 godina.

Pročitajte više

Babylon staking: Platforma privukla 1.42 milijarde dolara u Bitcoinima u samo dva sata

Babylon, Bitcoin staking protokol, postigao je značajan uspeh tokom druge runde depozita, privlačeći 22,891 BTC od preko 12,570 korisnika. Babylon razvija Bitcoin-powered Proof of Stake (PoS) sisteme i demonstrira snagu i potencijal staking mehanizma tako što nudi sigurne i profitabilne investicije kroz različite PoS protokole.

Saznajte više

UAE izuzima kriptotransakcije iz PDV-a, unapređuje legitimnost sektora

Ujedinjeni Arapski Emirati učinili su značajan korak ka regulaciji kriptovaluta oslobađanjem svih transakcija od PDV-a. Ovaj potez stavlja kripto transakcije na par sa tradicionalnim finansijskim uslugama i doprinosi većoj pravnoj sigurnosti i prihvaćenosti digitalnih valuta.

Pročitajte više

Dokumentarac HBO-a izazvao kontroverze tvrdnjom da je Peter Todd Satoshi Nakamoto

HBO dokumentarac „Money Electric: The Bitcoin Mystery“ tvrdi da je dugogodišnji Bitcoin developer Peter Todd zapravo Satoshi Nakamoto, što je izazvalo oštre kritike u kripto zajednici. Dokumentarac se oslanja na interpretaciju starih logova i postova sa BitcoinTalk foruma, ali bez čvrstih dokaza.

Detaljnije

Comment section

0 comments

Ostavite odgovor