Konsultacije

Posedujemo dugogodišnje iskustvo u radu sa kriptovalutama, koje pokriva više različitih aspekata poslovanja: od rudarenja preko menjačkih poslova do razvoja softverskih alata i iz nalaženja zakonskog okvira za implementaciju aplikacija za plaćanje.

Pružamo usluge savetovanja u oblasti kriptovaluta i blokčein tehnologije:

  • Prihvatanje bitkoina kao načina plaćanja
  • Primena blokčein tehnologije u Vašem poslovanju
  • Rizici prilikom investiranja i trgovanja na berzama kriptovaluta
  • Otvaranje wallet-a
  • Bezbedno čuvanje kriptovaluta
  • Rudarenje
  • Kriptovalute i regulativa

Aleksandar Matanović - MSc in Digital Currency

Aleksandar se bavi kriptovalutama već više od 10 godina. Želja mu je da, kroz osnivanje i rad u ECD.rs servisu, časopisu Cointelegraph.rs i Bitkoin Asocijaciji Srbije, proširi svest o kriptovalutama i ojača infrastrukturu potrebnu za širu prihvaćenost ove nove vrste novca.

Završio je Elektrotehnički fakultet u Beogradu, a zatim master studije iz oblasti digitalnih valuta na Univerzitetu u Nikoziji.

Redovan je govornik na događajima koji pokrivaju temu kriptovaluta i blokčein tehnologije. Neki od važnijih događaja na kojima je učestvovao u poslednje vreme su: Decentralized (Kipar), IDC CIO Summit (Slovenija), European Economic Forum (Poljska), Kibernum Blockchain Summit (Čile), AI & Blockchian Summit (Malta) i Blockchain Adria Conference (Hrvatska).

U saradnji sa Metropolitan Univerzitetom u Beogradu, kreirao je prvi kurs o kriptovalutama u Srbiji, na kojem je istovremeno i predavač.

Nikola Cvijović - Diplomirani Ekonomista

Nakon više od deset godina u IT industriji, 2011. godine Nikola počinje da se interesuje za kriptovalute i od tada se bavi izučavanjem ove oblasti. Kao diplomiranom ekonomisti i velikom zaljubljeniku u nove tehnologije, posebno mu je zanimljiv uticaj kriptovaluta na promenu svesti o novcu i primenu blokčein tehnologije u finansijama. Ubrzo započinje rad na razvoju sada najvećeg srpskog servisa za kupovinu i prodaju kriptovaluta ECD.rs čiji je suvlasnik, Pored toga, Nikola je i jedan od osnivača Bitkoin Asocijacije Srbije.

Redovan je učesnik konferencija i edukacija iz oblasti kriptovaluta i Fintech-a, kao što su European Economic Forum (Poljska), Webiz (Zrenjanin), Belgrade Venture Forum, BlockShow 2017 (Minhen), BlockShow 2018 (Singapur), World Blockchain Forum 2019 (Singapur), Satoshi Roundtable 2020 (Meksiko).