Kako kriptovalute mogu unaprediti vaše poslovanje

Više od 250 pravnih lica iz Srbije već koristi našu platformu za upravljanje digitalnom imovinom (kriptovalutama). Evo kako možete da unapredite poslovanje vaše kompanije uz pomoć kriptovaluta, a na osnovu našeg višegodišnjeg iskustva rada u ovoj oblasti.

Benefiti korišćenja ECD-a i dalji koraci za vašu kompaniju

Kupovina kriptovaluta

Kripto industrija raste i razvija se velikom brzinom. Digitalna imovina može da pruži vašoj kompaniji mogućnost za dugoročni rast, primenu finansijskih inovacija i pristup decentralizovanim mrežama. Sve to zajedno može da poboljša poslovanje.

Ovaj vid diverzifikacije smanjuje uticaj inflacije i drugih nepovoljnih tržišnih okolnosti. Prihvatanje kriptovaluta privlači klijente i investitore koji se bave tehnologijom i prate trendove koje donosi Web3 revolucija.

Investiranje

Uprkos volatilnosti, neke od kriptovaluta, posebno Bitcoin i Ethereum su se pokazale kao izuzetna dugoročna investicija u periodu od 2 i više godina.

Diverzifikacija

Kriptovalute omogućavaju širerenje portfolija uz drugačiju vrstu ulaganja koja može da ima veće povrate u poređenju sa tradicionalnim metodama poput akcija i nekretnina.

 

Zaštita

Inflacija je već godinama dvocifrena, dok je globalno bankarski sektor u krizi. U ovakvim okolnostima vaš novac vredi manje i podložan je riziku usled problema s kojima se suočavaju posrednici.

Inoviranje

Sistemi koji brže od ostalih implementiraju finansijske inovacije postižu bolje rezultate od onih koji u tom segmentu zaostaju. Korišćenje novih tehnologija otvara prostor za nove saradnje.

Plaćanje

Kripto pruža i mogućnost plaćanja usluga pravnim licima. Poslovni partneri mogu da vam pošalju fakturu sa opcijom plaćanja u kriptovaluti, a proces transakcije je efikasan, jednostavan i siguran za obe strane.

Unapredite poslovanje Vaše kompanije i uđite u svet kripto valuta – Registracija naloga za pravno lice

Naplata usluga i proizvoda u kriptu

Prihvatanje plaćanja u kriptovalutama omogućava Vam da iskoristite rastuću bazu klijenata koja preferira digitalne transakcije i time proširite opseg svog poslovanja. Pored toga, ono pruža i zaštitu od prevare, niže naknade za transakcije, kao i jednostavnije međunarodne transakcije, poboljšavajući efikasnost i smanjujući troškove.

Takođe, prihvatanje kriptovaluta pokazuje progresivan i tehnološki napredan stav koji vašim potencijalnim saradnicima signalizira spremnost za prilagođavanje aktuelnim trendovima.

Mogućnosti

Plaćanje kriptovalutama je praktičan i logičan način kompenzacije kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Kripto je znatno sigurniji, jednostavniji i brži vid plaćanja. On uklanja administrativne prepreke i često je i jedini dostupan način za transakcije ka državama nedovoljno integrisanim u globalni finansijski sistem.

Kod konsultantskih i advokatskih usluga, posebno je zanimljiv primer saradnje sa kripto projektima koji su u začetku. Usluge se mogu naplatiti u vidu tokena koji se dele u početnim fazama. Kripto je izuzetno efiksan vid naplate i za freelancer-e ili preduzetnike koji pružaju usluge stranim ili domaćim pravnim licima.

Optimizacija

Korišćenje kriptovaluta može da ubrza proces naplate, jer je moguće izvršiti transfer 24 sata dnevno, 7 dana nedeljno, 365 dana godišnje za svega par minuta u proseku. Pored efikasnosti, kripto čini naplatu jeftinijom jer transakcije često mogu da koštaju i manje od 1$. S druge strane, naknade mogu biti i do 100$ za druge metode slanja novca, što je značajno kod manjih faktura.

Spremni za investiranje? Kontaktirajte nas danas!

Spremili smo brojne pogodnosti kako bismo vam olakšali prve korake u svetu kripta.

  • Prilagođeni troškovi naknade prilikom kupovine ili prodaje digitalne imovine (kripta)
  • Dostupan vam je poseban broj korisničke podrške
  • Besplatne konsultacije sa ECD ekspertima
  • Besplatne godišnje konsultacije sa poreskim stručnjakom
  • Popust za kupovinu hardverskog novčanika i pomoć pri njegovom podešavanju.

U procesu registracije i verifikacije na ECD.RS naš tim stručnjaka sa preko 12 godina iskustva u kripto industriji je tu za vas.

Za sve informacije, pitanja i podršku, slobodno nas pozovite na +381 69 2200 230 ili nam se javite putem e-maila [email protected]!

 

Detaljno uputstvo za registraciju pravnog lica na ECD.rs

Započni registraciju naloga za pravno lice