Kako odabrati odgovarajući protokol?

Ispod ćemo proći kroz instrukcije kako odabrati tačan protokol prilikom kreiranje zahteva za kupovinu (u ovom slučaju USDT-a).

Na prvom prozoru otvara nam se strana gde je potrebno da kao prvu stavku odaberemo jedan od ponuđenih protokola preko koga želimo da primimo kriptovalutu za koju kreiramo zahtev za kupovinu. Unosimo iznos u RSD za koji želimo da obavimo kupovinu ili iznos digitalne imovine.

Izbor protokola možemo videti  na sledećoj stranici i klikom na roletnu otvaraju nam se svi dostupni protokoli. Nakon što smo uspešno odabrali željeni protokol i uneli ostale podatke proces nastavljamo jednostavnim klikom na polje podnesi zahtev.

Na sledećoj stranici nam se pojavljuje provera protokola gde je jasno označeno koji protokol je korisnik odabrao kao i informacija da ukoliko je greškom odabran pogrešan protokol može doći do gubitka sredstava.

Potrebno je selektovati checkbox potvrđujem da sam odabrao željeni protokol kako bi bili u mogućnosti da odaberemo polje podnesi zahtev što se može videti na sledećoj slici.

Na email sa kojim smo registrovani stiže uputstvo sa linkom koji je potrebno potvrditi kako bismo nastavili transakciju.

Nakon toga otvara se polje sa podacima o prodavcu i porudzbini i potrebno je obeležiti oba checkbox-a koja se pojavljuju kako bi se složili sa informacijama koje sadrže. Nakon toga odabirom podnesi zahtev kompletiramo kreiranje zahteva za kupovinu.