Servisne Informacije

ECD – Bitcoin Pica Dan 2022.

17.05.2022.

Srećan Bitkoin pica dan!

ECD.rs vam povodom ovog praznika poklanja bonus za kupovinu Bitkoina ili druge kriptovalute po izboru!

Kako da preuzmem svoj bonus?

Da biste preuzeli bonus na osnovu promo koda u iznosu od 500 RSD na vaš ECD Wallet, potrebno je da se registrujetena Ecd.rs. Kreiranje naloga je besplatno i dovoljno vam je nekoliko minuta za registraciju. Nakon toga, potrebno je da obavite jednostavnu ličnu verifikaciju. Svim verifikovanim korisnicima dostupan je ECD wallet – digitalni novčanik koji je neophodan za preuzimanje bonusa. 

Nakon verifikacije i aktivacije RSD valute u okviru ECD Walleta, dovoljno je da unesete svoj promo kod i u roku od 15 minuta biće vam dostupan iznos bonusa za kupovinu kriptovaluta.

Promo kod možete uneti ovde.

Ako vam je potrebna pomoć, ECD korisnička podrška vam je dostupna za sva pitanja.

 

Šta je Bitkoin pica dan?

Pre 12 godina, jedan programer u Americi platio je 10.000 bitkoina za dostavu dve pice. Od tada, kriptovalute su osvojile svet. Ova porudžbina je 2010. godine vredela 41 dolar, a danas ova količina Bitcoina vredi više od 280 miliona dolara. Prva kupovina u “stvarnom svetu”postala je jedan od simbola kripto evolucije i povod za obeležavanje Bitkoin pica dana svakog 22. maja.

Ovo je praznik koji entuzijastično i nostalgično proslavljaju korisnici kriptovaluta širom sveta. Korisnici koriste druženje uz picu, kao simbol praznika, za jačanje zajednice, osvrt na dosadašnji uspeh, deljenje novih saznanja, ideja i iskustava u korišćenju kriptovaluta.

Više o ovom važnom danu za kripto zajednicu pročitajte u našem blogu.

Comment section

0 comments