Servisne Informacije

Privremeno suspendovani nalozi – Početak primene Zakona o digitalnoj imovini

23.06.2021.

Uvidom u našu bazu podataka ustanovljeno je da je verifikacija određenog broja naloga nepotpuna zbog nepotpunih informacija o važećoj adresi ili isticanju važenja dokumenta kojim je verifikacija izvršena. Svi korisnici za koje smo ustanovili da im je profil nepotpun su kontaktirani e-mailom i pozvani putem telefona da nam dostave potrebne podatke.

ECD ima zakonsku obavezu da ima ažurne i tačne podatke o svojim korisnicima. Povodom početka primene novog Zakona o Digitalnoj imovini obavezni smo da pružamo usluge samo korisnicima sa potpuno verifikovanim nalozima.

Ukoliko vaš nalog ne bude verifikovan do 25. juna 2021. godine u podne zbog početka primene novog Zakona nećete biti u prilici da koristite ECD servise. Vaš nalog će biti privremeno suspendovan do trenutka kada nam dostavite sva potrebna dokumenta.

Da bi vaš nalog bio kompletiran i ponovo aktivan potrebno je da nam na e-mail [email protected] pošaljete tražene informacije.


Ukoliko nemamo informaciju o važećoj adresi

Ukoliko ste dobili poziv, email ili SMS da nemamo informacije o vašoj važećoj adresi, potrebno je da nam na e-mail: [email protected] pošaljete Vašu važeću adresu.

Rok za verifikaciju je 25. jun 2021. godine u podne.


Ukoliko je istekao dokument sa kojim ste verifikovali nalog (lična karta ili pasoš)

Ukoliko ste dobili poziv, email ili SMS da je istekao dokument sa kojim ste verifikovali nalog ili da nemamo potpune podatke za Vaš nalog, potrebno je da nam na e-mail adresu [email protected] pošaljete:

  • skeniranu ličnu kartu (ukoliko je lična karta sa čipom potrebno je poslati skenirani dokument očitane lične karte) ili
  • skeniranu prvu stranu pasoša

Dokumenta moraju biti važeća sa jasno vidljivim i čitljivim podacima (moguće je poslati i fotografiju dokumenta na kojoj se jasno vide svi podaci).

Rok za verifikaciju je 25. jun 2021. godine u podne.


 

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije ili imate neko pitanje za nas, slobodno nas možete kontaktirati putem telefona +381 69 2200 230.

Comment section

0 comments