ECD referral program – Pozovi prijatelja i zaradi

Već 10 godina radimo na širenju kripto zajednice u Srbiji. Kreirali smo ECD Referral program kako bismo i vas nagradili za širenje kripto ideje što većem broju ljudi. Uvedite prijatelje u svet kriptovaluta, a mi smo obezbedili bonuse dobrodošlice i za vas i za njih.

Koji su benefiti korišćenja referral programa? (500 + 500 RSD)

Kada pozovete prijatelja i on kompletira proces verifikacije na ECD.rs putem vašeg linka, zajedno dobijate po 500 RSD na svoje ECD Wallet-e. Broj novih korisnika sa kojima možete da podelite svoj referral kod nije ograničen. To znači da ako se, primera radi, 10 vaših prijatelja registruje i verifikuje uz vaš kod, možete na svom ECD Wallet-u raspolagati sa 5.000 dinara.

Pored toga, sve dok su vam nalozi aktivni, ostvarujete i prihod od 0.2% od svake transakcije koju korisnici registrovani uz vaš kod naprave na ECD menjačnici bez obzira na iznos.

Kako referral program radi?

Kada se ulogujete na svoj ECD nalog, u padajućem meniju možete da pronađete svoj jedinstveni referral link.

Kako biste ostvarili pravo na pogodnosti koje referral program donosi, dovoljno je da kopirate link i prosledite ga nekome ko i dalje nema ECD nalog. Nakon toga, potrebno je da taj korisnik prati vaš link prilikom registracije.

Nakon kompletiranja procesa verifikacije, nije potrebno da pravite dodatne akcije na svom nalogu kako biste ostvarili benefite.

Kako ova pogodnost izgleda u praksi?

Na 10 prijatelja koji kompletiraju registraciju i verifikaciju, očekuje vas bonus od ukupno 5.000 dinara. Ako uzmemo za primer da ste krajem septembra 2020. godine podelili kod sa svojih 10 prijatelja i da ste dobijenih 5.000 dinara bonusa iskoristili za kupovinu Bitcoin-a, vrednost kupljene digitalne imovine bi u septembru 2022. iznosila oko 7.150 dinara, odnosno za oko 43% više.

Da ste se odlučili za Ethereum u istom periodu i kupili ETH za navedeni iznos od 5.000 dinara, vrednost kupljenog kripta bi porasla za oko 73%, odnosno ukupna vrednost bi u septembru 2022. godine bila oko 8.650 RSD.

U oba slučaja je jedina dodatna aktivnost sa vaše strane samo slanje linka prijateljima koji i dalje nisu kreirali nalog na ECD menjačnici.

Pored toga, na vaš ECD Wallet bi pristiglo i 0.2% vrednosti od svake transakcije koju su vaši prijatelji napravili u tom periodu.