Fleksibilne naknade

Razmatrate kupovinu ili prodaju kriptovaluta – tu smo za dogovor!

Ako ste pravno lice ili fizičko lice sa transakcijama od preko milion dinara, kontaktirajte nas da bismo razmotrili i dogovorili potencijalno niže naknade.

Fleksibilnost naknada se bazira na kombinaciji tri elementa:

Vrednosti transakcije
Ponovljenim transakcijama
Najavljivanju transakcija

Unesite svoj kontakt kako biste saznali više o ovoj ponudi



Ukoliko niste upoznati sa mogućnostima koje su vam na raspolaganju kao pravnom licu, više o korišćenju kriptovaluta u poslovanju pročitajte ovde.

Ako želite da obavite kupovinu ili prodaju kao fizičko lice, ali vaša transakcija ne prelazi granicu od 1.000.000 RSD, i dalje vam je na raspolaganju nekoliko mogućnosti kako biste prošli povoljnije.

Promo kod za prvu transakciju: Nakon verifikacije korisničkog naloga na ECD-u dobićete mejl sa smernicama za korišćenje naše platforme, kao i poseban promo kod koji će spustiti iznos naknade za vašu prvu transakciju.

Korisničke zone: Kontinuiranim korišćenjem ECD-a ostvarujete povoljnije uslove, odnosno niže naknade u zavisnosti od prometa u određenom intervalu. Na ovom linku možete da saznate više o korisničkim zonama i naknadama koje su vam dostupne.

Promo kodovi u redovnom ECD newsletter-u: Svakog četvrtka najbrže čitaoce našeg redovnog newsletter-a očekuju redovni promo kodovi koji umanjuju naknade za transakcije na ECD menjačnici.

ECD Wallet: U zavisnosti od vaših ciljeva i pristupa kriptovalutama, određene transakcije mogu da budu povoljije putem našem novčanika za koji je dostupna i aplikacija. Pročitajte više o naknadama i limitima za korišćenje ECD Wallet-a ovde.