ECD Basket

Šta je ECD Basket?

ECD Basket smo kreirali kao predlog za sve koji žele da uđu u svet kripta i ovaj paket obuhvata neke od najpopularnijih koina na tržištu.

Ovo je ideja kako da počnete ukoliko želite da posedujete više od jedne kriptovalute, ali ste u nedoumici koje koine da izaberete i u kom odnosu. Predlog razmere pri kupovini je inspirisan istorijskim rastom, popularnošću i trenutnim vrednostima izdvojenih koina.

Basket je jednostavan i efikasan način da kupite više kriptovaluta odjednom u manje koraka u odnosu na pojedinačnu kupovinu, uz jednostavan pregled trenutnog kursa i iznosa koji ćete dobiti.

Kako se koristi?

Jednostavnim klikom na Kupi u okviru ECD Wallet-a možete da izaberete Wallet sa kojeg će biti izvršena naplata i iskoristite dinarska sredstva koja su već deponovana kako biste obavili kupovinu tri kriptovalute koje smo za vas pripremili u okviru paketa. 

Nakon što kliknete na kupi, prikazaće vam se ekran sa potvrdom kupovine prema orijentacionom iznosu i kursu za svaku kriptovalutu.

Nakon što potvrdite transakciju, dobićete mejl potvrde i količina izabranih koina će se ubrzo pojaviti na vašem Wallet-u.

Koje kriptovalute Basket Starter Pack obuhvata?

Početni paket obuhvata Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) i Cardano (ADA).