ECD Basket

Šta je ECD Basket?

ECD Basket smo kreirali kao predlog za sve koji žele da uđu u svet kripta i ovaj paket obuhvata neke od najpopularnijih koina na tržištu.Ovo je ideja kako da počnete ukoliko želite da posedujete više od jedne kriptovalute, ali ste u nedoumici koje koine da izaberete i u kom odnosu. Predlog razmere pri kupovini je inspirisan istorijskim rastom, popularnošću i trenutnim vrednostima izdvojenih koina.

Basket je jednostavan i efikasan način da kupite više kriptovaluta odjednom u manje koraka u odnosu na pojedinačnu kupovinu, uz jednostavan pregled trenutnog kursa i iznosa koji ćete dobiti.

Kako se koristi?

Jednostavnim klikom na Kupi u okviru ECD Wallet-a možete da izaberete Wallet sa kojeg će biti izvršena naplata i iskoristite dinarska sredstva koja su već deponovana kako biste obavili kupovinu tri kriptovalute koje smo za vas pripremili u okviru paketa. 


Nakon što kliknete na kupi, prikazaće vam se ekran sa potvrdom kupovine prema orijentacionom iznosu i kursu za svaku kriptovalutu.

Nakon što potvrdite transakciju, dobićete mejl potvrde i količina izabranih koina će se ubrzo pojaviti na vašem Wallet-u.

Vrste ECD Basketa

Starter Pack

Opis: ECD Basket Starter Pack je namenjen početnicima u svetu investiranja i kriptovaluta i onima koji cene dugoročne investicije sa minimalnom stopom rizika. Osmišljen je da pruži odgovor na pitanje šta kupiti i sadrži najpopularnije i najveće kriptovalute poput BTC i ETH uz dodatak ADA tokena koji kao popularan i inovativan altcoin može doprineti većem profitu.

Sadržaj: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) i Cardano (ADA)

Distribucija:

🚀 50% BTC
🚀 40% ETH
🚀
10% ADA

Kome je namenjen:

👉 Dugoročnim investitorima
👉 Ljubiteljima pasivne zarade
👉 Investitorima koji ne rizikuju

Digital Gold, Silver & Bronze

Opis: ECD Basket „Digital Gold, Silver & Bronze“ je savršen izbor za tradicionalne investitore koji cene vrednost zlata i plemenitih metala kao deo svojih investicionih strategija. Ovaj paket predstavlja digitalnu verziju iste filozofije, kombinujući stabilnost i pouzdanost Bitcoina kao „digitalnog zlata“, efikasnost Litecoina kao „digitalnog srebra“, i pristupačnost Bitcoin Cash-a kao „digitalne bronze“. Namenjen je investitorima koji žele da svoj portfolio prošire na digitalno tržište, zadržavajući pri tome karakteristike i vrednosti tradicionalnog ulaganja u plemenite metale.

Sadržaj: Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH)

Distribucija:

🚀 50% Bitcoin (BTC)
🚀 30% Litecoin (LTC)
🚀 20% Bitcoin Cash (BCH)

Kome je namenjen:

👉 Tradicionalnim investitorima koji traže digitalnu alternativu ulaganju u plemenite metale
👉 Onima koji žele raznovrsnost u kripto tržištu, ali sa osećajem poznatog
👉 Investitorima zainteresovanim za dugoročne investicije sa umerenim rizikom

Altcoin Basket

Opis: ECD Basket „Altcoin Basket“ je dinamičan izbor za investitore koji teže inovativnosti i većem profitu u svetu kriptovaluta. Ovaj paket naglašava ulaganje u vodeće blokčejn platforme koje disruptivno menjaju industriju, donoseći sa sobom mogućnost velikih povrata. Ovaj paket se oslanja na Ethereum, njegovu masovnu upotrebu i smart contract mogućnosti. Solana pokriva domen brzine i efikasnosti u obradi transakcija, dok Cardano razvija rešenje održivog i sigurnog razvoja blokčejna za institucije, vlade i velike korporacije. „Altcoin Basket“ je namenjen onima koji žele da budu na čelu tehnološkog napretka i spremni su za veći rizik u zamenu za potencijalno veće povrate.

Sadržaj: Ethereum (ETH), Solana (SOL), Cardano (ADA)

Distribucija:

🚀 50% Ethereum (ETH)
🚀 30% Solana (SOL)
🚀 20% Cardano (ADA)

Kome je namenjen:

👉 Investitorima koji žele da budu deo najnovijih inovacija
👉 Onima koji su spremni za veći rizik u zamenu za potencijalno veće povrate
👉 Investitorima koji veruju u moć blokčejn platformi i njihov uticaj na budućnost

Postoji inherentni rizik prilikom investiranja u kriptovalute, kao i u svakoj investicionoj odluci. Međutim, jednako postoji i rizik propuštanja prilike koju kriptovalute nude. Svaki investitor treba pažljivo da proceni svoju sklonost.