Šta je ECD Wallet?

ECD Wallet je besplatan novčanik za kriptovalute dostupan verifikovanim korisnicima ECD menjačnice.

Na Wallet-u vam je dostupno deponovanje dinara i kripta, slanje kripta, povlačenje dinara na tekući račun, kupovina kripta za deponovane dinare, kao i prodaja kripta za dinare u okviru Wallet-a.

Ovo u praksi znači da dinare od prodaje kriptovaluta možete da pošaljete na svoj bankovni račun ili ih zadržite na svom ECD Wallet-u. U tom slučaju, jednostavno i brzo možete ponovo u bilo kom trenutku ponovo da kupite kriptovalute putem ECD Wallet-a ili povučete dinarski iznos na svoj bankovni račun u bilo kom trenutku.

Slične opcije dostupne su i kada su u pitanju kriptovalute. Pri kupovini možete da izaberete da kriptovalute budu na kriptoadresi vezanoj za vaš ECD Wallet ili da izaberete drugu kriptoadresu na koju želite da pošaljete kriptovalute sa ECD Wallet-a.

Svom ECD Wallet-u, nakon aktivacije, možete pristupiti samo vi kao korisnik. Pristup je zaštićen korisničkim imenom i šifrom koju vi odredite. Šifra bi stoga trebalo da bude što kompleksnija. Preporuka je da šifra ima barem jedno veliko slovo, barem jednu cifru i barem jedan specijalan znak.
Zbog sigurnosti vaših kriptovaluta takođe je neophodan korak aktiviranje MFA i Wallet sigurnosne reči.

Ne postoji nikakva nadoknada za otvaranje ECD Wallet-a.

ECD Wallet je usluga dostupna korisnicima koji imaju kompletiran proces verifikacije naloga.

ECD koristi Fireblocks infrastrukturu kao platformu za bezbedno čuvanje kriptovaluta.

ECD Wallet trenutno podržava Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Tron (TRX), Cardano (ADA), Solana (SOL), Tether (USDT), USD Coin (USDC) kao i srpski Dinar (RSD).

Detaljna uputstva u vezi sa korišćenjem ECD Wallet-a možete da pronađete ovde.

Ulogujte se i počnite sa korišćenjem