Crypto2Crypto

ECD menjačnica vam pored standardne usluge automatske kupovine i prodaje digitalne imovine (kriptovaluta) Bitcoin-a, Ethereum-a, Litecoin-a, Bitcoin Cash-a i Tether-a i kupoprodaje drugih tipova digitalne imovine (koina) na upit, omogućava dodatnu uslugu. Konkretna usluga je jednostavnu i sigurna razmena jednog tipa digitalne imovine (kriptovalute) za drugi tip digitalne imovine (kriptovalute).

Potrebno je da u formi koja se nalazi u nastavku odaberete koji od ponuđenih i podržanih tipova digitalne imovine (koina) želite da razmenite za neki drugi tip digitalne imovine (koin). Definišete iznos digitalne imovine (koina) koji želite zameniti za drugi tip digitalne imovine sa liste i pošaljete svoje kontakt podatke. U najkraćem mogućem roku će vas kontaktirati predstavnici naše korisničke podrške koji će vam uputiti precizne instrukcije za transakciju koju ste inicirali.

Troškovi za Crypto2Crypto transakcije su 3% iznosa vrednosti transakcije, a minimalna transakcija mora biti u vrednosti od 500.000 dinara.