Verifikacija ECD naloga – Pravno lice

U ovom članku se bavimo verifkacijom ECD naloga pravnih lica.

Pošto smo uspešno registrovali ECD nalog na pravno lice, vreme je za verifikaciju koja omogućuje punu funkcionalnost naloga, odnosno mogućnosti korišćenja svih usluga ECD platforme.

Završetak registracionog procesa nas vraća na stranicu za logovanje na ECD nalog.

Uspešno logovanje automatski preusmerava na start verifikacionog procesa. Prvi korak verifikacije je verifikacija telefona. Unosimo broj u internacionalnom formatu (+381*****) i biramo opciju Pošalji kod.

SMS poruka stiže sa šestocifrenim kodom koji je potrebno uneti na sledećem ekranu. Ako je kod tačno unesen (bez razmaka), prelazimo na sledeći korak. Na ovom koraku nam stiže i e-mail potvrda.

U nastavku procesa, potrebno je da se zastupnik kompanije, odnosno pravnog lica, lično identifikuje.

ECD nudi tri opcije za potvrdu identiteta korisnika – ECD mesto za verifikaciju, ECD Karavan ili ECD Kurir. Svi procesi su detaljno objašnjeni OVDE.

Po završetku procesa identifikacije zastupnika, ostaje poslednji korak za uspešnu verifikaciju ECD naloga pravnog lica. Na nalogu se otvara četvrti korak verifikacije pod nazivom Potvrda pravnog lica.

Potrebno je pratiti sledeće korake:

  • Skinuti sa sajta potvrdu pravnog lica o kreiranju naloga na ECD.rs platformi sa adresama digitalne imovine koje će biti korišćene prilikom kreiranja zahteva za kupovinu digitalne imovine. Prihvatamo potvrde pečatirane i potpisane ili potpisane digitalnim sertifikatom.
  • Takođe, potrebno je uneti broj dinarskog računa i kriptoadresu u podešavanja naloga na stranici https://exchange.ecd.rs/account/accounts

Primer potvrde možete preuzeti OVDE.

Po prijemu dokumenata, naš tim će u najkraćem roku obraditi podatke i po uspešnoj verifikaciji na profilu je vidljiv sledeći ekran

 

Ovim je proces verifikacije ECD naloga pravnog lica uspešno završen.