Promena broja mobilnog telefona

U ovom članku ćemo proći kroz proces izmene broja mobilnog telefona na ECD korisničkom nalogu.

Ulogujte se u svoj ECD nalog pa odaberite opciju iz gornjeg desnog ugla Uloguj se. Po uspešnom loginu, odaberite strelicu pored Vašeg imena u gornjem desnom uglu, i iz padajućeg menija odaberite opciju Podešavanje naloga.

Sada ste na ekranu gde je moguće obaviti nekoliko izmena, ali u ovoj instanci treba odabrati opciju koja menja broj mobilnog telefona, odabirajući olovčicu unutar boksa u kojem je trenutni broj telefona, kao na slici.

Stranica nudi ekran na kojem je potrebno uneti novi željeni broj telefona, ali i potvrditi šifru Vašeg ECD naloga. Važan detalj! Broj se unosi isključivo u internacionalnom formatu, kao što je objašnjeno u članku o registraciji OVDE.

Potom odaberite opciju Promeni broj.

Kao mera zaštite i sigurnosti Vašeg ECD naloga, poslat Vam je SMS na novi broj koji ste uneli. Važno! SMS poruku dobijate od pošiljaoca ECD, te tako ste sigurni da je bezbedno uneti kod koji se nalazi u poruci.

Unesite primljeni kod.

Zatim odaberite opciju Promeni broj.

Ako su novi broj telefona i kod iz SMS-a pravilno uneti, stranica će Vas obavestiti da je Vaš broj mobilnog telefona uspešno promenjen.

U protivnom, molimo Vas da ponovite proces.

Ovim završavamo uputstvo o promeni broja mobilnog telefona na ECD korisničkom nalogu.