Blog

TOP 5 najčitanijih ECD blogova u 2021. godini

21.12.2021. / Autor: Marko Bogdanović / Kategorija: ECD

Sledeći tekst na našem blogu će biti tačno 100. u 2021!

Svake nedelje ste čitali najnovije vesti iz sveta kriptovaluta, upoznavali se sa stanjem na domaćem i globalnom tržištu i otkrivali načine da se upustite u kupovinu ili prodaju digitalne imovine.

Više od sto hiljada čitalaca je posetilo ECD blog u protekloj godini i zato smo izdvojili pet najčitanijih tema kako biste pronašli nešto što vam je možda promaklo ili se podsetili tema koje su vas najviše zanimale.

najcitaniji blogovi kriptovalute

Kriptovalute su bile jedna od gorućih tema u 2021. godini širom sveta i sve rasprostranjenije korišćenje digitalne imovine podstaklo je razgovor o zakonskim okvirima.

Pored upoznavanja sa osnovnim pravnim pojmovima, pomogli smo vam da otkrijete i kako funkcioniše plaćanje poreza na kripto u Srbiji.

Ipak, nismo se bavili samo formalnostima. Naša zajednica pokazala je veliko interesovanje za altkoine, a kao najpopularniji su se izdvojili naši blogovi koji su vam približili Helium i Pi.

Kao poslednja od pet najpopularnijih tema, ulazak u svet kripta je i dalje veoma relevantno pitanje – da li je kasno za kupovinu kriptovaluta? Naš odgovor na ovu dilemu i dalje privlači poglede novih korisnika.

Predlažemo vam da se upoznate i sa ECD Wallet-om i svim pogodnosti koje vam donosi, verujemo da će vam biti od koristi za sve što nas očekuje u 2022.

Tekstove na brojne druge relevantne teme iz sveta digitalne imovine možete pronaći na našem blogu, a sve predloge za one koje nismo obradili možete nam slati putem ECD.rs društvenih mreža.

Comment section

0 comments

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *