Blog

ECD Wallet – Najbolji novčanik za kriptovalute

07.12.2021. / Autor: ECD / Kategorija: ECD usluge



ECD Wallet za korisnike ECD menjačnice

Kako bismo olakšali pristup i korišćenje kriptovaluta svim korisnicima ECD menjačnice napravili smo ECD Wallet. Uslugu koja omogućava da svoje kriptovalute čuvate jednostavno na sigurnom mestu preko ECD platforme.

Poverenje koje smo izgradili uspešnim poslovanjem dobilo je tehničku potporu koja garantuje maksimalnu bezbednost kriptovaluta koje se nalaze na ECD Wallet-u.

kripto novcanik

ECD Wallet pored usluge čuvanja vaših kriptovaluta nudi opcije za slanje, primanje, kupovinu ili prodaju za RSD u svakom trenutku. Ovo omogućuje da sve aktivnosti povezane sa vašim kriptovalutama budu dostupne na jednom mestu bez potrebe za dodatnim novčanicima i izlaganja riziku.

Dinare dobijene od prodaje kriptovaluta u svakom momentu možete povući na svoj tekući račun i obrnuto, sa svog tekućeg računa možete deponovati dinare na ECD Wallet kako biste mogli da realizujete kupovine u novčaniku po manjim troškovima transakcije nego preko ECD menjačnice tokom promo perioda.

Aktiviranje ECD Wallet-a je potpuno besplatno i nema naknade za držanje sredstava na njemu.

Kriptovalute možete na lak način prebaciti sa drugih kripto novčanika na ECD Wallet kako bi vam bile dostupne za bržu i povoljniju kupovinu i prodaju.

Na svoj ECD Wallet možete direktno primiti kriptovalute kupljene preko ECD menjačnice, ali i uplatiti dinare kako biste uvek bili spremni za kupovinu unutar samog Wallet-a.

Prodaja putem ECD Wallet-a je takođe jednostavnija i povoljnija jer izbegavate troškove transakcija i troškove povlačenja sa berzi. Pored toga, troškovi transakcije su tokom promo perioda niži nego na samoj menjačnici.

Troškovi transakcije za kupovinu/prodaju preko ECD menjačnice: 4.7% (Casual zona)
Troškovi transakcije za kupovinu/prodaju unutar ECD Wallet-a: 2%

Troškovi transakcije povlačenja RSD na tekući račun: 1.5%

Promotivni period ECD Wallet-a tokom koga će važiti manji troškovi transakcija unutar Wallet- a dostupan je za sve korisnike!

Najviši status sigurnosti kriptovaluta na ECD Wallet-u obezbedili smo korišćenjem svetski poznate Fireblocks infrastrukture i metodom višestruke potvrde identiteta, odnosno MFA (dodatni šestocifreni kod).

Pored sigurnosti, lakoće korišćenja i manjih troškova, ECD Wallet ima potpuno automatizovan proces transakcija što omogućava realizaciju primanja i slanja kako kriptovaluta tako i dinara u najkraćem mogućem roku, a trenutni status svih vaših transakcija možete videti u opciji “Moje transakcije”.

ECD Wallet aktivacija

Pristupanje ECD Wallet-u je jednostavno putem ECD platforme. Ako imate poteškoća u praćenju detaljnog uputstva, možete pronaći odgovore na često postavljena pitanja u FAQ sekciji ili kontaktirati našu korisničku podršku koja vam uvek stoji na raspolaganju.

Postanite korisnici ECD Wallet-a kako biste ostvarili brojne pogodnosti i nagrade počev od nižih troškova transakcije za kupovine, prodaje i slanja kriptovaluta.

Više o tome šta je ECD Wallet možete saznati u opisu ECD Wallet-a.
Na koji način su vaša sredstva obezbeđena možete pročitati u sigurnosnim standardima.
Kroz detaljno Uputstvo za aktivaciju i korišćenju ECD Wallet-a, na lak način možete podesiti svoj novčanik i realizovati prvu dinarsku uplatu, odnosno kupovinu kriptovaluta.

Ukoliko imate pitanja možete nas kontaktirati slanjem mejla na [email protected] ili pozivom na brojeve naše korisničke podrške:
+381 11 4431 140; +381 69 2200 230.

Pridružite se kripto revoluciji, aktivirajte ECD Wallet!

Comment section

8 comments
    • Nismo upoznati sa cryptobytetechnology platformom ali ukoliko nude opciju za povlačenje kriptovaluta na željeni novčanik, možete uneti adresu iz vašeg ECD Wallet-a.

  • Nažalost primate samo Mastercard a ne vizu tako da ne mogu nikako da prebacim svoj novac sa celzijusa kod nas u Srbiju nažalost pokušao sam sa radnju ali džaba kad ja imam viza karticu i svugde vizu i dobijam gde god otvorim račun vizu karticu dobijam nigde ne dobija Mastercard ali ne znam šta da radim Kako da da dođem u situaciju da počnem da trgujem u svojoj rodnoj zemlji i da držim novaca ovde a ne u dolarima u u Teksasu no OK pokušaću da napravim novi nalog ili doći direktno u firmu ne znam šta da radim Ne znam jer pošto imate mnogo posla za minut dva ne može niko da objasni počet nikoga ko se to radi a ja sam početnik nažalost

  • Ostavite odgovor

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *