Servisne Informacije

Posebne pogodnosti za čitaoce InStore magazina

19.10.2022.

U saradnji sa InStore magazinom, omogućili smo besplatne konsultacije za pravna lica, kao i bonus dobrodošlice za sve nove korisnike u iznosu od 1.000 dinara.

Kako da zakažem konsultaciju?

Kako biste zakazali svoju besplatnu konsultaciju, možete da nas kontaktirate putem adrese [email protected] ili brojeva telefona +381 11 4431 140 i +381 69 2200 230.

U najkraćem roku ćemo vam se javiti kako bismo dogovorili termin razgovora sa našim kripto i finansijskim ekspertima koji će vas upoznati sa mogućnostima koje su dostupne kompanijama u Srbiji i pomoći vam da napravite prve korake u svetu kriptovaluta.

Kako da preuzmem svoj bonus?

Da biste preuzeli bonus dobrodošlice na osnovu promo koda u iznosu od 1.000 RSD, potrebno je da se registrujete na ECD.rs. Kreiranje naloga je besplatno i traje svega nekoliko minuta. Nakon toga, potrebno je da obavite jednostavnu ličnu verifikaciju, odnosno potvrdu identiteta. Svim verifikovanim korisnicima dostupan je ECD Wallet – digitalni novčanik koji je neophodan za preuzimanje bonusa.

Nakon kreiranja Wallet-a i aktivacije RSD valute, preostalo je da unesete promo kod koji ste pronašli u InStore magazinu i u roku od 15 minuta biće vam dostupan iznos bonusa za kupovinu kriptovaluta.

Promo kod možete da unesete ovde.

Ako vam je potrebna pomoć, ECD korisnička podrška vam je dostupna za sva pitanja.

Comment section

0 comments