Blog

ECD Basket – Lak način za investiranje u kriptovalute

06.02.2024. / Autor: Igor Mirković / Kategorija: ECD

Dobro došli u kripto industriju. Ovo je mesto gde se svakodnevno pojavljuju novi koini, nove mogućnosti koje su do skoro bile rezervisane samo za moćne kapitaliste ili bankare na visokom položaju. Već sledeći dan bude hakova, bezbroj kriptovaluta nestane, pokrene se novi trend… koji često niko ne razume i zbog toga nije čudno da je jedno od najčešćih pitanja koje investitori postavljaju: „Kako da izaberem pravu kriptovalutu za ulaganje među hiljadama dostupnih?“ Razumemo da ovaj izbor može biti izazovan. Upravo zato, ECD je kreirao rešenje – ECD Basket pakete, koji su se već pokazali kao korisni i veoma isplativi od lansiranja početkom 2023. godine.

Ključno pitanje i potpitanja

Šta da kupim?

Najbolje je držati se proverenih i najvećih kriptovaluta. One procentualno možda ne mogu da pomnože vašu investiciju sa 100 (u kratkom roku) ali rizik od nepredviđenog gubitka uloga je znatno smanjen. Skoro svima je zlato sinonim za sigurnu investiciju. Digital Gold, Bronze i Silver su pandan i odličan izbor u tom slučaju. Bitcoin je preuzeo sve kvalitete koje zlato ima i eliminisao nedostatke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ECD (@ecd_rs)

Ok, ali ja bih ipak malo da rizikujem, neka mi veći deo investicije ode u Bitcoin ali barem 10% bih stavio u neki altcoin… Šta ima interesantno tu? Hajde da pokušamo.

Altcoin basket predstavlja skup tri veoma perspektivna tokena inovativnih blokčejn platformi. Svaki coin je priča za sebe. Saznajte više o njima: Ethereum (ETH), Solana (SOL), Cardano (ADA)

Tu je i Starter pack… Ma koliko predstavlja početnu osnovu… Predstavlja možda i najizbalansiraniju opciju. U pitanju je duo koji kroji kripto industriju Bitcoin i Ethereum, u kombinaciji sa Cardanom koji pokriva tu “rizičnu” ali potencijalno vrlo perspektivnu stranu budućnosti kripta.

Basket Starter Pack kupljen pre godinu dana za 100.000rsd, danas vredi preko 190.000 rsd

Slično popularnim Bitcoin ETF-ovima u Americi, koji su za kratko vreme postali jedna od najtraženijih investicija, ECD Basketi nude sigurnost i pouzdanost kroz stručno odabrane pakete kriptovaluta. Ovi paketi su dizajnirani da odgovore na različite potrebe i ciljeve investitora, nudeći jednostavan i efikasan način za ulaganje u kriptovalute. Sa ECD Basketima, investitori dobijaju priliku da diverzifikuju svoje portfolije i iskoriste našu ekspertizu, bez potrebe za dubokim poznavanjem svake pojedinačne kriptovalute.

       

U svetu gde nas svakodnevno bombarduju nebrojene opcije i mogućnosti, postoji jednostavna, ali moćna filozofija – manje je više. Ograničavanje broja bitnih odluka je put ka jasnijem i smislenijem fokusiranju na ono što je zaista važno.

Starter Pack                         Digital Gold, Silver & Bronze          Altcoin Basket

Kome je namenjen:                   Kome je namenjen:                               Kome je namenjen:

👉 Početnicima u investiranju👉 Onima koji žele osećaj poznatog👉 Inovatorima
👉 Ljubiteljima pasivne zarade👉 Tradicionalnim investitorima👉 Investitorima koji rizikuju
👉 Investitorima u sigurno👉 Dugoročnim investitorima👉 Onima koji razumeju blokčejn

Ovaj pristup se može primeniti i na polju investiranja. Sa više od 10.000 različitih kriptovaluta na tržištu, lako je izgubiti iz vida šta je zaista bitno. Ulaganje u kriptovalute ne bi trebalo da bude igra pogađanja, sreće ili nepromišljenih odluka. Umesto toga, pažljivo odabrane investicije, kao što su ECD Basketi, omogućavaju vam da se fokusirate na ono što je zaista važno, smanjujući rizik od grešaka koje mogu nastati usled prevelike ponude i konfuzije.

Ulaganje u kriptovalute ne izuzima se od ove mudrosti. Odabirom ECD Basket paketa, ograničavate svoje opcije na studiozno izdvojene izbore.



Često se događa i da investitori, posebno oni manje informisani ili novi u ovoj oblasti, oklevaju da donesu odluke o ulaganju. Ovo je fenomen, gde ljudi često prate predloge drugih bez izražavanja sopstvenih stavova ili preferencija. Ovo može dovesti do situacije gde investitori ulaze u projekte ili kupuju određene kriptovalute ne zato što veruju u njihovu vrednost ili potencijal, već zato što su to čuli kao preporuku od drugih.

*Stvari koje bih voleo da sam znao pre prve kupovine kripta*

Kao odgovor na ovu situaciju, ECD pristupa sa drugačijom filozofijom. Umesto širokog spektra izbora bez jasnog usmerenja, ECD predstavlja pažljivo odabrane kriptovalute i grupiše ih u pakete, sa jasnim i konciznim opisima onoga što investitori mogu očekivati od svakog od njih.

Dosadašnje iskustvo

Od svog uvođenja u januaru 2023. godine, „Starter Pack“ je privukao veliku pažnju ECD korisnika. Ovaj paket je namenjen početnicima u svetu kriptovaluta, pružajući im jednostavan način da započnu svoje investicione avanture. Sadrži pažljivo odabrane kriptovalute koje predstavljaju osnovne stubove digitalnog tržišta, kao što su Bitcoin, Ethereum i Cardano. Razmera distribucije ovih kriptovaluta u paketu je osmišljena tako da pruži balansiranu mešavinu sigurnosti, rasta i inovacija, što ga čini idealnim izborom za one koji žele diverzifikovani i stabilan početak.

Korisnici su izrazili veliko zadovoljstvo „Starter Pack“-om, ističući njegovu praktičnost i efikasnost u pružanju pouzdane tačke ulaska u kripto investicije. Osim toga, „Starter Pack“ je pokazao da može biti odlična investicija, kako u pogledu rasta vrednosti, tako i u smislu edukacije i sticanja iskustva na kripto tržištu. Iz tog razloga, čak i iskusni investitori u kriptovalute kupuju Starter Pack na mesečnom nivou kako bi povećali svoj portfolio.

Kombinovanje ECD Basket-a sa DCA Strategijom:

Kombinovanje ECD Basket paketa sa strategijom DCA može biti način za postizanje stabilnosti i diverzifikacije u ulaganju. Koristeći ECD Basket pakete, investitori mogu efikasno diverzifikovati svoj portfolio, smanjujući rizik koji dolazi sa ulaganjem u pojedinačne kriptovalute. Kada se ovo kombinuje sa DCA strategijom, investitori mogu postići optimalnu ravnotežu između rizika i potencijalnog povrata, kontinuirano dodajući različite kriptovalute u svoj portfolio na redovnim intervalima.

Ovaj metod može biti izuzetno koristan jer omogućava investitorima da iskoriste kretanje tržišta bez straha od ulaganja u „pogrešno“ vreme.

Ne zaboravite, zarada preko noći je vrlo redak fenomen, pa je tako i u kripto industriji i zbog toga su investicije u kripto ipak najisplativije na duge staze.

Razmislite o svojim dugoročnim i kratkoročnim investicionim ciljevima. Kako biste želeli da vaš portfolio izgleda za nekoliko godina? Da li težite stabilnosti, diverzifikaciji, ili inovacijama i potencijalno većim profitima? Bez obzira na vaše ciljeve, ECD Basketi nude paletu mogućnosti koje se mogu prilagoditi vašem individualnom stilu investiranja.

Saznajte više na o različitim paketima koje nudimo i kako se oni mogu uklopiti u vaš investicioni plan ovoj strani. Naš tim stručnjaka je uvek spreman da vam pruži dodatne informacije i pomoć, kako biste doneli odluku koja najbolje odgovara vašim ciljevima i potrebama.

Comment section

0 comments

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *